GÀBIESGàbies és una reflexió sobre les pròpies limitacions. Limitacions enteses com tot allò a la vida que ens priva de ser qui realment volem ser. De vegades aquestes limitacions ens les imposem nosaltres mateixos, de vegades venen donades per l’entorn o per les opinions preconcebudes que els altres tenen sobre nosaltres. Sigui com sigui, molt sovint, aquestes limitacions esdevenen les nostres GÀBIES personals arribant, en alguns casos, a privar-nos de viure la nostra vida en plenitud.

A nivell dramatúrgic, l’obra està concebuda a través de tres personatges tancats en diferents tipus de gàbies. La gàbia 1, un mateix; la gàbia 2, el propi cos i la malaltia; i finalment la gàbia 3, les opinions dels altres.
Mitjançant una estructura fragmentada, en que les reflexions dels tres personatges s’intercal.len entre si, anirem aprofundint en els perquès de cadascún d’ells, fins a arribar a un punt d’inflexió en que les històries dels tres conflueixen dibuixant la vida en comú  d’ aquests personatges. A partir d’aquest moment s’esdevé el desenllaç: cadascú haurà de pendre desicions que el portaran, o bé a la superació de les seves pors, o bé a continuar vivint sota els mateixos paràmetres limitadors.

Espectacle estrenat a la Sala Atrium el 2012, dins el cicle Atrium Lab. REPARTIMENT Mireia Estrany, Patricia Mendoza, Carla Torres / DRAMATÚRIGA Carla Torres / CO-DIRECCIÓ Mercè Grané i Carla Torres / ESCENOGRAFIA I VESTUARI La Peleona / DISSENY DE LLUMS Raimon Rius / FOTOGRAFIA Nicolás Jódar / DISSENY GRÀFIC Joan Bacardi