ESTAT  DECEPCIÓNit d'aldarulls al centre de la ciutat. Dues detingudes. Una d'elles emparentada amb una figura rellevant del poder judicial. L'altra, no. Una sortirà ràpidament de l'ensurt i veurà com s'esborren els rastres de la seva presència al lloc dels fets. L'altra, no.

La lluita de dues forces: la defesnsa dels ideals versus les obligacions a què ens lliguen determinats pactes. Un pols que acabarà explotant a la cara de tots els implicats i potser també a la dels espectadors.

Espectacle estrenat a la Sala Flyhard l’octubre de 2018.

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Carla Torres / REPARTIMENT Pepo Blasco, Xavi Gardés, Clara Manyós, Eu Manzanares, Ruth Talavera / AJUDANTIA DE DIRECCIÓ Minerva Prat / ESCENOGRAFIA Anna Tantull / VESTUARI Zaida Crespo / DISSENY IL·LUMINACIÓ Xavi Gardés i Fernando Portillo / ESPAI SONOR I ESPAI SONOR Xavi Gardés i Carla Torres / TÈCNICA DE FUNCIÓ Minerva Prat / MOVIMENT Carla Torres / ASSESSORAMENT DE COS Vero Cendoya / IMATGE Roser Blanch

La Crítica ha dit:

“Torres agafa el seu propi material i el porta a un terreny escènic que sorprèn. Durant uns minuts sembla voler fer-nos endinsar dins una faula distòpica inspirada en l'estil de 'La taronja mecànica'. Llavors entra la sàtira, i la funció es transforma en alguna cosa amb personalitat, refractària a les etiquetes.”
Juan Carlos Olivares - TIME OUT

“Estat decepció no només és un tribut perquè no oblidem el passat, sinó que a través de la sàtira contribueix a denunciar la societat de la qual tots participem.”
Oriol Orsan - NÚVOL

"Torres juga molt amb les convencions escèniques, fins al punt que va entrant i sortint de la ficció sempre que vol, amb petits comentaris que transformen l’obra en un espectacle quasi metateatral, fet que té tot el sentit del món, perquè al capdavall, en estats com el nostre, la justícia també és un teatre."
Nil Martín - RECOMANA.CAT

Alguien que comprende que el teatro nos mueve, refleja, describe y maneja como sociedad también es capaz de entender a la misma colectividad. Y esto es la aportación que esta obra hace a nuestro sistema de organización social, política, humana y de cualquier otro tipo que se nos pueda ocurrir en nuestra día a día. ¡Casi nada!”
Fernando Solla - EN PLATEA

Vídeo Promo: https://vimeo.com/292701825