Brokean Heart Story és una història que parla d’art i d’ amor, una irònica exposició doble sobre les pressions que experimenta una artista femenina. Hauria de crear art seriós sobre els grans temes –masculins- o entregar-se al rol de dona que estima? Els personatges principals són un escriptora (amb bigoti), Escritora i el seu contrari complet, una vanitosa i exuberant dona afamada d’amor (la seva ànima), Alma. Ambdues dones, que no deixen de ser dues cares de la metixa dona, busquen la felicitat i ser completes a la seva manera, des del seu particular punt de vista però també influenciades per les definicions i expectatives del mon que les envolta. Les dues dones prenen consciència que a la vida sovint s’han de prendre decisions doloroses per aconseguir els seus objectius però les preguntes no s’aturen, sempre en sorgeixen de noves i aquest és l’impuls per seguir lluitant i vivint.


La Crítica ha dit: 

“Broken Heart Story és un d’aquells espectacles rodonets, on tots els elements que hi intervenen van en la mateixa direcció, i on es nota el treball minuciós i exigent realitzat per la directora/dramaturga.” 
Oriol Puig Taulé - Núvol

“La compañía La Peleona –dirigida por la autora– responde con valentía al reto de poner en escena unos dramatis personae que son puro símbolo.”
Juan Carlos Olivares - TimeOut

“Una propuesta firme e inspiradora que da un giro estético y de escenificación muy necesario, tanto para el teatro barcelonés, como para nuestra propia cultura teatral.”
Marcel Clement - La finestra digital

“Arte es lo que rebosa un montaje que entra por los ojos y fascina con su narración fragmentada y sus evocadoras imágenes.“
Gemma Moraleda  - Somnis de Teatre