LA PODRIDA
Aquesta és la història d’en Nil i la Lena, dos germans que, malgrat estimar-se molt, semblen haver triat camins oposats a la vida. El Nil, un home de negocis ambiciós i assedegat d’èxit. La Lena, una assistenta social que intenta fugir del seu passat de petita burgesa. La podrida parla del sentiment de competitivitat inherent en l’home i d’una societat que, cada cop més, ens empeny a donar una imatge prefabricada de la nostra felicitat, real o no, això és el de menys. El que importa és semblar més feliç que el veí, i postejar a tort i dret fotos dels nostres meravellosos viatges i desenfren ades festes per tal d’ocupar un lloc ben preeminent a la retina de tothom i a la societat de cartó-pedra que ens empenyem a perpetuar. Poder, ambició, estatus símbol, èxit social… en definitiva… una mentida… Podrida.

INTÈRPRETS Jordi Garcia, Carla Torres, Carles Goñi / DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Carla Torres / AJUDANTA DE DIRECCIÓ Eugènia Manzanares / ESPAI ESCÈNIC Anna Tantull/ IL·LUMINACIÓ Lluis Serra / VESTUARI Glòria Víguer / MOVIMENT ESCÈNIC Vero Cendoya / FOTOGRAFIA Nicolás Jódar

La crítica ha dit:
“Les actuacions dels tres actors a un molt bon nivell, destacant per sobre de tots, una Carla Torres, que m’ha sorprès agradablement per una interpretació excel·lent des del minut 1”
Miquel Gascón

“La Podrida és una petita sorpresa, un muntatge a tenir molt en compte. Pel que fa a Carla Torres, caldrà seguir amb molta atenció la seva trajectòria com actriu, directora i autora.”
Julia Costa

“Una comedia fresca, sincera y deliciosa que seguro que os gustará.”
Culturayalgomas