KENTUCKY HA MUERTO
L’espectacle s’estrena al Teatre Eòlia I+D
Del 4 al 28 de març de 2021

Festival GREC 2021 (del 8 al 14 de juliol)
Sala Versus JA POTS COMPRAR LES TEVES ENTRADES


En un món de gallines, un ou solitari i rebel decideix no néixer. Cansat de la forma de vida imposada per una cadena de producció sense sentit, decideix fer ús del seu potencial de no fer, optant per no néixer. Després d'un primer moment de confusió, i com si es tractés d'una onada de sabotatges, la resta d'ous se sumen a la protesta amb l'esperança que potser la seva insòlita acció aconsegueixi que les gallines s'adonin que viuen en una societat malalta que ha de canviar si no vol desaparèixer.

Amb l'abisme de l'extinció davant dels seus becs, les gallines miraran de convèncer els insubmisos ous de la necessitat de néixer. Un difícil diàleg amb nosaltres mateixos on posicionar-se no serà feina fàcil.

REPARTIMENT Carla Torres, Clara Manyós/Eu Manzanares, Carles Goñi, Ruth Talavera, Berta Graells, Alejo Levis i Carmela Poch / TEXT Carla Torres / DIRECCIÓ Clara Manyós i Carla Torres / PRODUCCIÓ La Peleona i Eòlia / DISSENY LLUMS Conchita Pons /ESCENOGRAFIA Anna Tantull / SO Alejo Levis / MÚSICA Jordi Cornudella / DISSENY GRÀFIC Alejo Levis / FOTOGRAFIA Nicolás Jódar /

Projecte guanyador de la Beca Odisseu 2019 (Eòlia I+D)