KENTUCKY
HA
MUERTO


En un món de gallines, un ou solitari i rebel decideix no néixer. Cansat de la forma de vida imposada per una cadena de producció sense sentit, decideix fer ús del seu potencial de no fer, optant per no néixer. Després d'un primer moment de confusió, i com si es tractés d'una onada de sabotatges, la resta d'ous se sumen a la protesta amb l'esperança que potser la seva insòlita acció aconsegueixi que les gallines s'adonin que viuen en una societat malalta que ha de canviar si no vol desaparèixer.

Amb l'abisme de l'extinció davant dels seus becs, les gallines miraran de convèncer els insubmisos ous de la necessitat de néixer. Un difícil diàleg amb nosaltres mateixos on posicionar-se no serà feina fàcil.

DIRECCIÓ Clara Manyós i Carla Torres / REPARTIMENT Berta Graells, Carles Goñi, Eu Manzanares, Patricia Mendoza, Eloy Pazos,  Ruth Talavera,  Carla Torres / TEXT Carla Torres / PRODUCCIÓ La Peleona i Eòlia / DISSENY LLUMS Quim Algora / ESCENOGRAFIA Anna Tantull / VESTUARI Zaida Crespo / SO Alejo Levis / MÚSICA Jordi Cornudella / DISSENY GRÀFIC Alejo Levis / FOTOGRAFIA Nicolás Jódar

Projecte guanyador de la Beca Odisseu 2019 (Eòlia I+D)